HomeLux – vaše svjetlo na kraju tunela

homeLux Osijek, unutarnja i vanjska rasvjeta, led svjetlo

Dragi čitatelji!

Upoznajte se s našom novom rubrikom blog postova! Ovdje smo za vas pripremili brojne teme koje vam mogu biti korisne i olakšati snalaženje kroz sav asortiman. 😊

Želimo vam ispričati našu priču i približiti zašto HomeLux postoji i što vam želi pružiti kroz svoje proizvode i uslugu. HomeLux je sve što vam treba za osvjetljenje doma, vanjskog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi možete pronaći LED žarulje, trake, panele, lustere, zidnu i dvorišnu rasvjetu, koja će stvoriti oku ugodno, atraktivno i elegantno rješenje za vaš prostor.

No, što se zapravo krije iza blještavila? Za nas, puno više od rasvjete, puno više od poslovanja.

Sigurni smo da ste puno puta čuli izreku „Svjetlo na kraju tunela.“

Muzafer Ejupi osnovao je HomeLux 2021. kada je nakon svoje dugogodišnje uspješne nogometne karijere odlučio ostati živjeti u Osijeku i pretvoriti svoju, do tadašnju strast, u uspješno poslovanje. 

Baš zato je tu izreka „Svjetlo na kraju tunela.“ 

On se time vodi kroz život, a njegov život oduvijek je bio nogomet. Biti vođen tom rečenicom, držalo ga je kroz teške trenutke, ozlijede, uspone i padove. Ispričao je svom timu misli koje su mu prolazile dok je jednom prilikom, tijekom utakmice i ozljede, ležao na terenu čekajući prvu pomoć. „Tada vidiš samo bljesak, djelom jer ti je slabo, a djelom jer imaš priliku gledati u reflektore, zvijezde, sunce, što god, iznad tebe je uvijek svjetlo.“

Kada gledamo prema gore, pozitivno, gledamo svijetlo na našu budućnost što god ona donosila. Kada vas nešto snažno vodi kroz život i osjećate strast, to uvijek možete pretvoriti u uspješno poslovanje. Nakon dugih tržišnih istraživanja i poslovnih procesa, tako je nastao HomeLux! Želimo da se naši klijenti osjećaju pozitivno, ispunjeno i zadovoljno kroz suradnju s nama i korištenje naših proizvoda.

HomeLux - unutarnja rasvjeta, dnevni boravak, rasvjeta Osijek 2

Brojni talentirani i kreativni ljudi kriju se iza ukrašene poslovnice HomeLuxa. Divno je razmjenjivati ideje i obogaćivati svakodnevicu s njima kroz tako jednostavnu, svima potrebnu stvar – rasvjetu.

Talentirani tim čine dizajneri iz raznih industrija, arhitekture, likovne umjetnosti, dizajna proizvoda, inženjeri… Ovaj kreativni i strastveni tim uvijek pomiče granice tehnologije i dizajna kako bi stvorio izvanredne prostore i nezaboravna iskustva.

Ukrasiti rasvjetom unutarnji ili vanjski prostor, stvara osjećaj ugodne atmosfere i ima moć na percepciju ljudi. Brojni svjetski poznati brendovi poput Louis Vuittona i drugih interijerskih i modnih objekata već su kreirali vlastitu temu, ambijent i strategiju u dizajnu rasvjete. Testirali su i dokazali da kvalitetna rasvjeta rezultira povećanjem prodaje, što znači da se dizajn rasvjete može smatrati poslovnim ulaganjem. 

„Rasvjeta u poslovanju – vratit će vam novac, rasvjeta u privatnom okruženju – vratit će vam osmjeh i toplu atmosferu vaših najbližih.“

HomeLux - rasvjeta, Osijek

HomeLux želi svojim privatnim i poslovnim klijentima pružiti proizvode koji zadovoljavaju i efikasnost i estetiku. Osim rasvjete, tu su i razni alati koje će vam odlično poslužiti u uređenju vašeg doma. 

Cjelokupnu ponudu HomeLuxa možete pronaći na našoj web stranici gdje smo se potrudili olakšati vam pretraživanje i pronalazak željenog proizvoda uz pomoć brojnih filtera prema tipu proizvoda, bojama, materijalima, certifikatima ili cijenama. Surađujemo s preko 20 brendova, koji upotpunjuju našu ponudu i različite stilove kako bi svatko moga pronaći što želi prema svojim preferencijama, kako vizualno, tako i tehnološki. Trudimo se uvijek pratiti trendove, te olakšavamo korištenje svih proizvoda uz moderne tehnologije, postavljene timere i daljinske upravljače, no tradicija uvijek treba biti zadržana, te ćete tako kod nas ipak uvijek moći pronaći i jednostavne oblike proizvoda na koje ste se navikli. 

Slobodno nam se možete obratiti za detaljnije upite i pomoć putem maila prodaja@homelux.hr ili kontakt telefona 031 345 453. Najdraže nam je kada nas osobno posjetite u poslovnici, gdje smo sigurni da ćemo zajedničkim snaga pronaći idealno rješenje!

HomeLux - unutarnja rasvjeta, visilica, lampa industrijski dizajn, Osijek

Svakodnevne inspirativne ideje i savjete možete pratite na našim društvenim mrežama! Pronađite nas na Facebooku i Instagramu – HomeLux rasvjeta. 

Isto kao i u modnoj industriji s odjećom, mijenjanje izgleda našeg doma odražava naš osobni stil, a različiti oblici, boje i interijerski dodaci kroz rasvjetu i dodatke nam to omogućavaju. 

Danas svi živimo užurbano i okruženi brojnim informacijama, zato je naš glavni cilj olakšati vašu kupnju i pružiti vam cjelokupnu uslugu na jednom mjestu. 

A zašto baš Osijek? Definitivno ima razloga, to ćemo ostaviti za sljedeću temu. 😉

Vidimo se na adresi Ul. Josipa Jurja Strossmayera 1 u Osijeku! Veselimo se vašem dolasku. 😊